Komunikasi karo Supplier? Supplier
Chung Mr. Chung
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:00-86-13538685826 Email:leo@annaartwares.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Dongguan Anna Artwares Co, Ltd , darmabakti kanggo mbantu para pelanggan nggawe karya seni lan kerajinan logam sing dikarepake. Anggota tim kita duwe pengalaman 12 taun kanggo nggawe kerajinan logam.

Produk kita kalebu medali, dhuwit recehan, lencana lap, lencana, lambang, pembuka botol, rantai kunci, tag asu, klip dasi, lsp.

Kita bisa nindakake kabeh proses nggawe kerajinan logam, saka gambar karya seni , ngecor , nglereni mati , perawatan permukaan , plating , pewarna nganti kemasan .


Pabrik kita ana ing Kota Huizhou, Provinsi Guangdong, China, sing dawane 90 menit saka Shenzhen / Guangzhou.

Kanthi tanduran 2,000 meter persegi lan 60 buruh, kita bisa nganti 300.000 potongan / lencana saben wulan.


Kita ngerti banget manawa kualitas lan timbal minangka sing paling penting kanggo para pelanggan, uga minangka nilai inti.

Wektu timbal kita 5 nganti 7 kerja kanggo 95% kabeh pesenan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Dongguan Anna Artwares Co, Ltd , darmabakti kanggo mbantu para pelanggan nggawe karya seni lan kerajinan logam sing dikarepake. Anggota tim kita duwe pengalaman 12 taun kanggo nggawe kerajinan logam.

Produk kita kalebu medali, dhuwit recehan, lencana lap, lencana, lambang, pembuka botol, rantai kunci, tag asu, klip dasi, lsp.

Kita bisa nindakake kabeh proses nggawe kerajinan logam, saka gambar karya seni , ngecor , nglereni mati , perawatan permukaan , plating , pewarna nganti kemasan .


Pabrik kita ana ing Kota Huizhou, Provinsi Guangdong, China, sing dawane 90 menit saka Shenzhen / Guangzhou.

Kanthi tanduran 2,000 meter persegi lan 60 buruh, kita bisa nganti 300.000 potongan / lencana saben wulan.


Kita ngerti banget manawa kualitas lan timbal minangka sing paling penting kanggo para pelanggan, uga minangka nilai inti.

Wektu timbal kita 5 nganti 7 kerja kanggo 95% kabeh pesenan.

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki