Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Chung Mr. Chung
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:00-86-13538685826 email:leo@annaartwares.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Dongguan Anna Artwares Co, Ltd. , didédikasikeun ngabantosan para nasabah nyiptakeun artwares logam sareng karajinan anu dipikahoyong. Anggota tim kami ngagaduhan pangalaman 12 taun pikeun nyiptakeun karajinan logam.

Produk kami kalebet medali, koin, pin lapel, lencana, lambang, pembuka botol, ranté konci, tag anjing, klip dasi, jsb.

Urang tiasa ngalakukeun sakabeh prosés nyiptakeun karajinan logam, tina gambar karya seni , citakan , meuntas , pangatosan permukaan , plating , ngawarnaan ka kemasan .


Pabrik urang ayana di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, China, anu 90 menit nyetir ti Shenzhen / Guangzhou.

Kalayan pabrik 2,000 méter pasagi sareng 60 pagawé, urang tiasa ngawangun nepi ka 300.000 potongan medali / lencana sabulan.


Urang ngarti pisan yén kualitas sareng waktos kalungguhan anu paling penting pikeun konsumén urang, anu ogé nilai inti urang.

Waktos urang kalungguhan 5 ka 7 workday pikeun 95% sadaya pesenan.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Dongguan Anna Artwares Co, Ltd. , didédikasikeun ngabantosan para nasabah nyiptakeun artwares logam sareng karajinan anu dipikahoyong. Anggota tim kami ngagaduhan pangalaman 12 taun pikeun nyiptakeun karajinan logam.

Produk kami kalebet medali, koin, pin lapel, lencana, lambang, pembuka botol, ranté konci, tag anjing, klip dasi, jsb.

Urang tiasa ngalakukeun sakabeh prosés nyiptakeun karajinan logam, tina gambar karya seni , citakan , meuntas , pangatosan permukaan , plating , ngawarnaan ka kemasan .


Pabrik urang ayana di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, China, anu 90 menit nyetir ti Shenzhen / Guangzhou.

Kalayan pabrik 2,000 méter pasagi sareng 60 pagawé, urang tiasa ngawangun nepi ka 300.000 potongan medali / lencana sabulan.


Urang ngarti pisan yén kualitas sareng waktos kalungguhan anu paling penting pikeun konsumén urang, anu ogé nilai inti urang.

Waktos urang kalungguhan 5 ka 7 workday pikeun 95% sadaya pesenan.

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan